Review:88 warm palette

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten zijn de 88 palettes helemaal hot en happening. En ook ik ben een enorme fan. De kwaliteit is erg goed en je hebt altijd voldoende kleurtjes om de mooiste looks mee te maken.

Ik had al een tijdje de 88 Shimmer palette en hier ben ik nog steeds heel tevreden over. Toch kwam ik erachter dat ik vooral de bruine tinten gebruik, omdat deze kleuren nou eenmaal goed staan bij mijn blauwe ogen. Daarom leek het mij een goed idee om ook de 88 Warm palette aan te schaffen, hier zitten namelijk vooral bruin tinten in. Ik heb deze besteld bij Mumi. Dit is een Nederlandse beautywebshop die niet alleen 88 palettes verkopen maar ook producten verkopen van o.a Essie, L.A colors en China Glaze. De prijzen zijn voordelig en de service is top, ik had mijn palette heel snel in huis.

De ’88  Warm palette’ de naam zegt het al bestaat uit 88 kleurtjes in kleine ronde pans. Eerst dacht ik dat de kleuren heel snel op zouden gaan maar omdat de oogschaduw zo goed gepigmenteerd is heb je heel weinig nodig van elk kleurtje. De palette heeft hele mooie bruine tinten maar ook veel lichte tinten die bijvoorbeeld goed te gebruiken zijn voor in de ooghoekjes en voor onder de wenkbrauwen. De kleuren blijven probleemloos de hele dag zitten en met een basis eronder is de make up helemaal partyproof! De 88 Warm palette kost nu bij Mumi € 18,95.

Binnenkort hou ik weer een grote winactie, waar je ook een product van Mumi kunt winnen. Wat, hoe en wanneer is nog een geheim maar hou zeker mijn blog in de gaten als je kans wil maken op een super leuke prijs!